Шофьорката Шанън Мичъл от Обединеното кралство показа таен бутон на ключовете на

...
Шофьорката Шанън Мичъл от Обединеното кралство показа таен бутон на ключовете на
Коментари Харесай

Жена показа таен бутон в колата си и промени живота на мнозина ВИДЕО

Шофьорката Шанън Мичъл от Обединеното кралство показа скришен бутон на ключовете на колата си, който промени живота й на " преди и след " това. Жената разказа за това в едно от видеата си в TikTok.

„ Моля, бъдете почтени, знаехте ли за това преди? Аз разбрах едвам през вчерашния ден, преди малко пробвах и просто трептя “, споделя авторката на видеото.

След това дамата приказва за това по какъв начин този лайфхак може да бъде потребен и също по този начин показва логаритъма за това по какъв начин работи. Всичко, което би трябвало да извършите, е да натиснете бутона за заключване на колата един път и по-късно да задържите същия бутон повторно, с цел да накарате прозорците да се вдигнат сами.

„ Представете си това: денят е прекрасен, парещ, излизате от колата, отивате да я заключите и тогава разбирате: „ О, мамка му, оставих прозорците спуснати! “ Обикновено, с цел да вдигнете прозорците, би трябвало да се върнете и да запалете колата. Но не, кажете ми, че не съм единственият човек, който не е знаел за това! “

Освен това Шанън сподели още една потребна функционалност: в случай че натиснете и задържите два пъти бутона за отключване на колата, прозорците ще се спуснат още преди да влезете в колата.

Абонатите на Мичъл останаха изумени от видяното, тъй като мнозина даже не подозираха, че прозорците могат да се ръководят с ключ за кола.
„ Това може да промени преди и след живота ми “;„ Това ми икономисва доста време, когато към този момент съм изпотен! Благодаря! “;„ В Австралия не оставяме прозорците спуснати, тъй като не знаеш какво ще намериш, когато се върнеш “;„ Това не е по този начин във всички коли “; " Някой да й даде някаква премия. "
Видеото на блогъра събра повече от 1,2 милиона гледания, десетки хиляди лайкове и повторни изявления.

I feel like a own a transformer now????????
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР